click me

Monday, 11 November 2013

1. Korea

hello everybodi - long time no see - been busy lately - busy kuruskan badan - busy diet - busy packing - busy unpack and now busy mopping lantai!!!! what!!!!
sebenarnye last month saya gi cuti2 ke.....
plan cuti2 girls club yg tertunda selama dua tahun - akhirnye diizinkan ALLAH!!! Alhamdulilah - seronok ke tak? cuti2 mesti la seronok - lupa daratan kejap!!!! sebenarnye dua minggu b4 berangkat lagi dah terasa bahang koreanyer!!! tapi ai cover2 - takut cik darlin kecik ati - or tetiba getik tengok ai yg terlebih excited - so kita cover ape yg patut - konon2 tak excited - padahal.....dah lepas ni tak pe kot tulih kat sini - barang lepas jangan dikenang!!! kan...kan...kan...ape2 pon terimakasih bebanyak pada cik darlin kerana mengizinkan saya cuti2 girls club kali ni - tahun depan nak cuti lagi!!! cuti2 korea - saya pergi berempat :

amik ko!!! dari kiri nor ( sister in law saya) angi (adik saya) saya dan ila (kwn office nor)
nanti saya citer A sampai Z yek - tu pon kalau ingat!!! muahhhh!!!!

3 comments:

  1. Amboi...amoi Korea ni. ahaks =)
    Kamus korea saya dah hilang kalau x kite boleh sembang2 in bahasa korea.HAHAHHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap ade kamus......berbelit lidah bahasa korea ni kan!!!!

      Delete
    2. Siap ade kamus......berbelit lidah bahasa korea ni kan!!!!

      Delete