click me

Tuesday, 12 November 2013

4. Korea part 3

yeppeoyo tak!!!!
bila lagi - kang saya pakai boots kat luar cenggini kat ipoh sume rakyat ipoh terkejottt - ni kat lobi hotel - hotelnye kecik jer tapi sangat bersih and complete!!! breakfast tak termasuk package - so tiap2 hari breakfast nescafe 2 in 1 ngan biskut cruch oat - sedap giler!!! huwaaa!!! jom tengok gambar!!! kita kurangkan tulis2 yek!!!
ni kat 63 building dalam WAX MUSUEM KOREA - gambar banyak tapi kalo letak sume nnt kome loya2 - masa kat sini - huru hara posing mcm musuem tu ana yg punye!!! kitaorang jer dlm tuh - drama,cerekarama,drama bersiri,filem semua ade - ujung2 nak tamat baru ade orang tapi semua tu tak menjejaskan lakonan kita....kahkahkah!!!!!! then gi WAR MEMORIAL MUSUEM - jalan kaki ye murid2 - nasib baik sejuk - kalo panas konpemmm baju lenjun - muka ketiak ngan celah2 bedah melekit2 beminyak2 - jauh perjalanan luas pandangan plus merana badan!!! kwang...kwang...kwang...sib baik bawak ubat lutut!!! kertu gitew le!!!




 gi dua tempat ni jer - sbb lama bebenor shooting dlm wax musuem - lunch n dinner - makan kebab kot!!! kalo tak silap dinner kena mkn sup seafood tapi tak lalu!!! so soh ghani belikan kebab yg so sedap!!! malam lepak2 dlm bilik sbb penat plus esok kena keluar awal jam 6.30 pagi for Mount Seorak trip - kena la cukup rehat untuk photoshoot album "meet aunty kiah"  - kang tak cun peminat larikkkk!!!!!


2 comments:

  1. OMG!! akak ku ni...hahaha mana kertu kak, akak je perasan sendiri...u still comel tau. Terbayang2...camnelah rupa saya kalau ikut sekali join ur trip...mesti mau pecah perut dok terkiki sesaja =)

    Xper...gelak tawa tu sebahagian petua awek muda...ops! awet muda. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. yeppeoyooo kak :))
    bestnye pi korea...dok berangan nk pi x smpi2

    ReplyDelete