click me

Wednesday, 13 November 2013

5. Korea part 4

pukul 5 dah bangun - solat subuh then siap2 make-up disubuh hari - bukan main nak gi gunung pon make-up!!! tepat jam 6.30 ghani sampai dengan KIA K5 hitamnyer - cepat2 cop dok belakang sbb kang kalo dok depan kena lak nyembang - ai dah le tak peramah!!! perjalanan memakan masa 3 jam - jauhkan - kali ni jauh perjalanan luas pandangan - saya sorang jer la yg luas pandangan - menikmati betoi2 ciptaan illahi - nor kat depan kurang sihat selsema + demam sikit - sah2 mesti tak menikmati ape-ape pon sbb sibuk membelai hingus yg menderu2 mengalir membasahi hidung - yang dua orang lagi - angi ngan ila - hampehhh - masuk kereta terus membuta!!! mcm la kat bilik mlm tadi tak membuta!!! mcm la tak penah tido - angi terutamanyer - stok tido mati , saya gerakkan pon tak layan - bila dah otw naik mount seorak , lagi la saya sepak2 muka dia soh bangun tengok view kat luar yg super duper indah!!! ila takkan nak sepak - hehehe!!! tapi ila akhirnye bangun jugak lepas tengok saya teruja sorang2 dlm keter - tengah teruja - tetiba orang depan yg sakit nak muntah!!! maka bertaburan la muntah nor di bumi korea yg indah lagi nyaman.....hehehe!!!
masa nor muntah angi terjaga peh tu dia tido balik - OMG - WHY???? rugi la ko memanjang buat taik mata!!! kalo taik mata tu lawa mcm view ni takpe le jugak!!! buekkk!!!
gambar2 otw nak naik atas ke mount seorak - cantikkan!!!
sampai kat tempat cable car - kita posing2 dulu - minah yg tido tak sedar diri pon jaga....terus komplen - eee...ruginyer angi tido!!! padan muka!!! jom kita mulakan photoshoot untuk cover album kita jom!!!
tu dia.........mood dah mai..........
sessi perasan............
janji nampak pokok keler2 - objek bernyawa tu blur pon takpe!!!

tiga cukup la - kang loya2 - nih before naik cable car!!! gambar kat bawah ni dah naik cable car - sape2 yg tak larat naik ke puncak - sakit lutut - ngan gayat - ko dok diam2 kat situ - group indie "meet aunty kiah" tak main la dudok2 nih!!! photoshoot takde cut,cut sampai ke puncak!!! terror tak terror!!!
~ malaysia next top model ~
last2 - eh eh - dah sampai pon!!! kat atas tu sejuk siap angin kencang kaw2 - seram sejuk jer tengok ila ngan nor posing2 - mcm nak melayang2 jer ai tengok!!! kalo melayang mmg tak dan tangkap punye!!org kurus gitu le - ai ok jer - terpacak tak gerak2!!!
macam terror menuju puncak kan.....suka suki snap tak cakap 123....kan tak cun!!!
angi lagi TERROR!!! terror pijak kaki orang!!! peh tu buat muka "aku yg tak sedar peace yooo"
kahkahkah!!!
nor sampai korea dia jadi badang - ko pijak dua belah pon takpe!!! dia tak rasa!!! ce terai - ce terai!!! lempang kang!!!

1 comment:

  1. Hamboi...ni entry marathon ni...saya kene baca 3 entry sekali gus. HEHHEHE

    ReplyDelete