click me

Thursday, 14 November 2013

6. Korea part 5

ni sambungan mount seorak sebenarnye - lepas puas menikmati indahnyer pemandangan mount seorak - kita ke GANGNEUNG untuk naik SEASIDE TRAIN. sebelum tu jom la kita lunch seafood sup korea!!!
bapak sotong kurita dlm tu - kalo goreng tepung giller sedap!!! makan jer la sebab lapar - tapi masa ni ade plak side dish dia yg sedap - ala2 tempura - sedap ikannye tapi halus bebenor - mintak lagi pon dapat yg halus jugak!!! huwaaa!!! solat qasar kat bilik makan ni jugak - then jom kita ke gangneung - masuk keter lepas 10 minit kot - tiga-tiga minah tu membuta!!! tak paham!!! mcm ular sawa - kenyang terus terbongkang lena - so saya lagi sekali menikmati indahnye bumi korea sesorang - kiri kanan selain pokok2 gunung2 yg cantik - ade laut yg idak le cantik mane - plus kampung2 yg unik!!! sampai di gangneung - malang tak berbau rupa2nye seaside train under maintenance - sian kita tak dpt naik ketapi!!!
 gambar dari google - plan naik ketapi ni la sambil tengok laut korea - ke ai sorang jugak yg tengok - lagi 3 membuta!!! last2 ghani yang drive to JEONGDONGJIN BEACH - sampai2 beach pon tengah renovate - jom le kita redah jer mane yg patut!!! gambar kat bawah nih!!!





ober ko nina!!!
                                             "meet aunty kiah"                                                    


kapal tu hotel - mahai la - photoshoot kat pantai kejap jer - pusing2 tang tuh sbb sume tgh renovate - masa ni jugak la time lepak2 sembang2 gelak2 tak sedor diri datang segerombolan lelaki korea versi kertu kat kita and puji kita so beautiful - wow....beautiful....all beautiful....artis kena la beautiful brader!!! boleh??? kembang kuncup kena puji then kita pon cabut lari gi kereta jumpe ghani - kenapa lari??? RAHSIA la!!!



1 comment:

  1. HAHAHHA...so akan ada 2nd trip pi Korea ni =)
    Kak Nina, geli den tgk sotong tu...adeh mau muntah kot kalau suh saya makan macam tu. HAHAHA dasar tekak melayu.

    ReplyDelete