click me

Thursday, 14 November 2013

7. Korea part 6

part 6 letak gambo jer la - jalan cerita korang reka sendiri!!! mesti boleh punye!!! Malaysia Boleh!!!



 gambar kat atas sume kat HANOK VILLAGE - rumah tradisional korea - peh tu nak gak merasa pakai HANBOK!!! tambah kembang semangkuk ai pakai hanbok - buekkk - tutup aurat betoi hanbok ni - leh buat baju raya taun depan - seronok la ilham main sorok2 dlm kain - so luas!!!


yang sah2 ghopa org korea mesti la cik norli kita!!!! yeay!!!! takde hadiah yek - jgn nak seronok sangat!!!



ni kat JEONGDONG STONE WALL.....
peh tu gi lunch kat dunkin donat - sorang tiga ketul plus delicious coffee......si ghani gi makan kat restoran korea kat sebelah - nak cuba sotong kat situ katanye - takat sotong sup ko mkn le sesorang!!!




 istana depa ade banyak - sampai saya lupa ape nama istana nih!!! lepas tu pegi isadong street - famous dgn hasil2 seni ngan kraftangan - kedai2 sepanjang jalan kat sini kecik2 stok kat dalam tu kompem berlaga2 time nak belek2 barang!!!




            udah2 le tu actingnyer!!!          haaa tu la adik GHANI kita!!!

sepanjang hari pakai kaki tak berhenti!!! penat nak mam tapi redah jer - jalan pon dah seret2 jer - so tak 'cat walk' - dinner was kebab kebab n kebab!!!
                                   tetiba love kebab - muahhaaaa


1 comment:

  1. Emm sedapnyer nampak kebab tu..tup2 nak makan kebab gak. HAHAHA nak singgah McD beli kebablah =)

    ReplyDelete