click me

Tuesday, 16 April 2013

2. Jom la!!!

jom arrr ramai-ramai datang spa saya - semua rawatan ditanggung halal - gerenti best - sedap dan mendamaikan - boleh menjadikan semua orang ketagih nak datang lagi n lagi n lagi - alangkah bertuahnyer saya kalau ianyer terjadi!!! our customer's favourite is ombak relief - treatments dlm package ni are :    
pertama - steam bath - rebusan manusia hidup2 - hahaha - sangat bagus untuk melancarkan perjalanan darah - so bila darah jalan smoothly - insyaALLAH kita jadi sihat dan cantik.
kedua - foot bath - kaki mandi!!! rendaman kaki la - rendam kaki dgn garam kasar with peppermint kejap - biar kotoran - karat and daki jadi longgar2 sikit sebelum di scrub.
ketiga - body scrub - cakap biasa2 - menyental daki2 yg bermaharajalela dibadan manusia - seluruh badan dan yg pasti disetiap celah-celah bedah!!!sume orang kata scrub diombak adalah yg terbest didunia!!!riak sekejap!!!
keempat - body massage -lebih tepat we called it relaxation massage - mmg khas untuk sape2 yg kepenatan - yg tak penat pon suke massage nih sebab dia sooooo sedap - bukan jenis yg patah2kan tulang manusia ye!!!
package ni murah jer RM160 - kalau kat KL takkan merasa la rega cenggitu!!!!rugi!!!rugi!!! pada penghuni KL yg setia ke ombak tiapkali balik kampung!!!terimakasih banyak-banyak - muahh!!!
yg untung orang-orang ipoh - jom jum jammmmmmmm orang2 ipoh - jangan la malas2 - peh tu tolong call dulu untuk appointment - terjah2 tak main!!!pada semua yg masih terpinga2 - pikir where the hell is this ombak day spa - ni hahhhhh - mcm kat bawah nih!!! kita betul2 terletak dihadapan exit kereta Jaya Jusco - park kat JJ lagi senang - seberang jalan dah jumpe!!!
bila keluar JJ sila pandang2 seberang jalan - ombak kat situ la - n sila call for an appt!



































                                 

2 comments:

  1. Jauhnyer i nak mai .. huhuhu
    Bukalah di KL

    ReplyDelete
  2. wahhh...nak book la ombak relief ni...nk scrub....

    ReplyDelete