click me

Wednesday, 27 July 2016

2. How to write a blog?


haha!!! tajuk bukan main!!!!

hello semua....sebabkan ramai sangat yg tanye2 napa tak up-date blog so meh la start hari ni saya up-date ape yg patut!!! kalau nak throwback dari bulan june kang korang muntah ijo!!! so kita lompat katak!!! ermmmmm....asal mcm kejung jer jari nak taip yek!!! first kita citer pasal :


ilham - dia dah besar, cakap pon dah tak pelat!!! berak dah basuh sendiri!!! mandi pon sendiri!!! pakai baju sendiri, urus diri sendiri....tinggal masak sendiri jer belum lagi!!! heeee!!! 

isymil - dia pon makin besar, makin kuat makan!!! makin kuat menyakat adik pon dia jugak!!! paling dia tak suke, makin banyak kena suruh itu ini sebab abang nye dah tiada disisi!!!

iman - dia memang besar tak kecik2!!! makan sikit pon maintain besar!!! dia is my rakan whatsapp terbaru, hari2 without fail, kalau tak, rasa mandi tak basah, makan pon tak kenyang!!! krik...krik...krik...nampak nau tipunye...tak kenyang konon!!!

cik darlin - dia makin tua tapi makin hensem!!! makin banyak penyakit pon dia jugak!!! makin busy??? memang sejak azali!!! paling baru sejak mak dah takde, dia banyak request suruh saya masak masakan mak dia!!! buat2 jer pandai walaupon tak!!! heeee!!!

cik nina - dia makin lebar!!!!!!!!!!! sungguh lebar head to toe!!!!!!!!!! bila dah lebar dah tentu la makin can tak berapa nak tik!!!!!!! heeee!!!


1 comment:

  1. Hahaha...sweeet tau sekali dia sentuh keyboard terus terbahak2 ketawa. KIKIKI
    Xperlah kak Nina, besar ke lebar ke kuncup ke kecil ke sama je cantiknyer...as long sihat xde sakit dah syukur alhamdulillah kak...
    welcome back kak.

    ReplyDelete