click me

Friday, 18 May 2012

6. Tampar kang!!!

melawat mak tercinta - paling happy adalah ilham - dlm keter bukan main - nyanyi2 - lagu ciptaan sendiri - tajuk nenek oh nenek...siap ade perkataan oh my god ko dlm lagu dia!!!pandai ilham cipta lagu - pelat dia tu yg buat lagu tu tambah sedap n cute.
seperti biasa sampai umah nenek - mula2 bukan main baik ngan sepupu sepapat yg baya2 dia -
sorang zidane n sorang lagi airien - masuk minit ke10 - mulala naik tocang sampai la nak balik kang - kejenye x abih2 rebut barang - bergaduh - tampar menampar - ketuk mengetuk - peh tu main - rebut barang - bergaduh - tampar menampar - ketuk mengetuk n main - cenggitu la sampai sudah - kalo tgk muka mak memasing - serabai tension - ikutkan hati mak2 - jom masuk bilik - kita tido - ape ke jadahnye nak tido mak2 oii...
ni la zidane - teman seperjuangan ilham - mamat ni hebat nak mam - kalah ilham - tuk shakena mak nye saya ucapkan tahniah...padan muka!!! hobi dia suke mengigit manusia - tak kira besar kecik gemok maupon kurus - janji manusia - selain ibunya - ilham favourite no 2 - baru2 ni dibantainye gigit airies yg baru 5 bulan usianye - terrorkan - ce bayangkan mamat nih gigit baby 5 hari !!!!!! 
yang ni airien - teman sepergaduhan zidane - minah ni nampak jer slow mo tapi garang nak mam - kalo ko bwk dia jenjalan peh tu soh dia jalan sendiri - berjanggut nak sampai destinasi - pengsan punye slow mo - hobi dia bercakap x reti berenti - sgt petah - minah ni diva la jugak - barang dia ko jangan usik!!!!!!tapi barang orang adalah barang dia!!!!!

zidane ngan airien ni kira kawan baik + kawan gaduh ilham la - tempat perjumpaan mesti kat umah nenek - peh tu umah nenek jadi cam tongkang pecah - peh tu lepas 3 jam ngadap 3 abdul ni - muka mak memasing yg ayu anggun bergaya - tetiba jadi...........  

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jelmaan singa LAPAR!!!

3 comments:

  1. hahahaha....airien tu gegel ke boboy. look like gegel je muka dia..soft butwhen u say 3abdul..adalah dia boboy??kompius.hehehhe

    ReplyDelete