click me

Wednesday, 5 February 2014

4. Batuk

hari ni ilham taknak pegi sekolah - heran bin ajaib - tetiba jer!!! alasan dia - nanti adik muntah!!! baik anak ibu - risau cikgu kena cuci muntah dia ye!!! ilham sekarang tengah batuk - semalam mmg muntah memanjang sampai ke malam - raja kahak sume keluar!!! sian dia - get well soon ya darlin ibu.
* dia gi sekolah jugak sbb saya kelentong cikgu phone suruh datang *

4 comments:

  1. Siannya ilham. Smoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  2. Semoga Ilham cepat sembuh...

    ReplyDelete
  3. kesian Ilham... moga cepat sembuh ya...:)

    ReplyDelete
  4. OMG!! bagusnya anak ibu ni, siap boleh gi sekolah dengan alasan teacher call. HAHAHHA awesome nyer darlin ibu ni. HAHHAHA.

    Aryan pon meragam x nak gi sekolah pagi tadi...pujuk punya pujuk x jalan gak makanya, apaknya upah sedas kat kaki then pastu kesat air mata, elok je pegang tangan apaknya n jalan ke kereta and pi sekolah, yang heran tu...siap lambai2 tu. HEmm, macam kerenah.

    ReplyDelete