click me

Wednesday, 21 May 2014

38. Pilates

pilates - first time try pilates nih semalam - pilates ni adik beradik yoga - saya rasa senang sikit kot dari yoga!
pilates tak banyak sangat lipat2 badan - tu yg buat saya nak cuba - malas le nak lipat2 - jenuh dah lipat2 kain!!! lipat cadar - lipat spender - kita cari yg takde lipat2 - both pilates and yoga merupakan senaman pergerakan perlahan dan terkawal - pilates lebih tertumpu pada bahagian perut - pinggang dan tulang belakang dan merupakan senaman yang sangat berkesan untuk meregangkan dan mengimbangi postur tubuh..........pendekciter elok la untuk saya yg perut gendut - pinggang lebor ngan memanjang sakit belakang!!! instructor pilates saya - nama dia audrey - meletop!!!! terkebil2 bijik mata sambil leleh2 ailior tiapkali tengok badan dia!!! link bawah ni citer byk pasal pilates - saya makan banyak pandai le!!!
                                pilates



1 comment:

  1. yeke ke pilates hehehe bukan terBELITTT ke hahaha

    ReplyDelete