click me

Tuesday, 24 January 2012

19. Tolong....

dear bloggers...macammane ye nak tukar waktu pada entry yg kita publish tu? baru perasan yg semua waktu yg terpampang kat entry saya , 90% salah2 belaka! last entry (no 18) was publish kul 4 pagi tadi tapi dlm blog tulih kul 11.24 pagi.
(dah tanye iman n katanye - xde sape pon nak tengok tu ibu....lari tajuk betoi mamat nih! diapon x tau! sgt penting sebnrnye...sbb kalau waktu x selari dgn cerita ! apa cerita!!!!! - do story me pls)

5 comments:

  1. Kak, try tgk timing akak kat control panel tu ikut time malaysia ke dok.... pastu cek skali kat dlm setting blog ada utk setting time ikut country =)

    ReplyDelete
  2. tq for the info,malang x berbau kak nina x jumpe pon!sgt menggong....terpaksa la terima kata2 iman yg berbunyi - xde sape pon nk tgk tu ibu....

    ReplyDelete
  3. Salam akak,

    Time tu kena change dekat "SETTINGS" jumpa x?
    Akan keluarlah "basis", "post and comments", "mobile and email", "language and formatting" and "other"

    Sila pilih "language and formatting" dan akan keluarlah header tajuknya "formatting" akak tukar "time zone" maksure pilih GMT+8.0 dan selebihnya adalah kerja akak nak change ;P hehehehe

    n making sure your desktop timing is correct but most of the time x apa so long akak dah choose correct "time zone"

    Hope membantu^^...
    saya rasa Iman salah kak.. habaq kat dia.. ada ni haaaaa.. Kakak Comel ni baca.. (ahahaha opss terperasan diri sendiri.. kekekeke)

    ReplyDelete
    Replies
    1. darlin D...dh jumpe n dh tukar! thanks a lot....

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete