click me

Thursday, 12 January 2012

7. Sunat,sunat,sunat

bersunat jugak akhirnye setelah setahun lebih tertangguh akibat takut.kalau sampai form 2 takut ,Naya!!!kenduri berkhatan mesti la kat rumah my mak mertua - siap ade pelamin.sebelum kenduri...gossip ttg isymil akan naik pelamin heboh merata dunia!jadi bahan usikan n ejekan sepupu,sepapat termasuk mak2 n bapak2 sedara!sangat berseri dihari 'persandingan'nye,sampin n songkok memanjang tanggal - dianya plak tak duduk diam!
- saat paling bahagia atas pelamin bila duit mencurah2 jatuh kemangkuk!!!dua2 pengantin tu 'mata duitan' nampak sangat.....
- saat paling menyeksakan atas pelamin bila kena suap n terpaksa makan benda2 yg mmg dia x suka!rasakan.....ibunye control ayu,besarkan mata sebagai tanda amaran supaya dia telan setiap suapan!yahooo.....bestnye! my sweet isymil is no longer budak kecik , dah melangkah ke alam remaja. stand-by jer la dgn karenah baru nnt. moga isymil jadi anak yang soleh,yang baik, yang beriman dan berjaya.ibu n ayah akan selalu mendoakan yg terbaik ya....luv u...


2 comments:

  1. Salam...

    ahahaha.. takut ek ;P hehehe.. siap ada pelamin tu.. wahhhh.. baru taw.. nak berkhatan pun siap ada pelamin. igt nak terus nikah ;P hhahaha gurau ek.. anywhere.. welcome to blogging world^^

    ReplyDelete
  2. turun temurun dari ayahnye berpelamin!best gak blogging n tq for joining me!

    ReplyDelete