click me

Wednesday, 18 January 2012

13. Heaven sungguh!

ilham mmg sejak lahir suke air - takkan menangis bila dimandikan sampai la sekarang! menangis bila bontotnye luka sahaja (gara2 x sedar dia dah melabur berkilo-kilo dlm diaper) selain dari itu water mmg his passion..
sebab air jugak la ilham jadi sgt hitam! tengahari terik main air berjam2!dgn izin opah of course - biasa la opah - mmg mengamalkan  'sistem semua boleh' n i believe - 95%  opah2 nenek2 kat dunia ni , mengamalkan sistem yg sama.


peluang ilham putih? sgt tipis....nak coklatkan balik pun belum tentu boleh! rasa nak je cabut paip air kat luar umah opahnye! or panjangkan bumbung porch opahnya! udah-udah le tu nina....hitam-hitam pun manis,cute,hensem bergaya apa.....ala2 tambi!

2 comments:

  1. cubby lah dia =)
    comei je xnmpk itam pon pastu muke macam gegel...maybe sbb rambut dia kot =)

    ReplyDelete
  2. dia mmg cubby,tp tu gambo last year,stil coklat now mmg itam!

    ReplyDelete