click me

Sunday, 8 January 2012

2. Five of Us

Baju hitam is my darlin - Syed Zarul Hisham.berjawatan sebagai ketua keluarga,ketua rumah.ketua kereta, ketua TV n ketua dlm segala hal.masa sekolah dulu teringin jadi ketua darjah,x dapat,now alhamdulilah impiannye tercapai.hehehe...sori darlin!
Baju biru yg idung kembang tu is me - Yurina Mohamed Ramli berjawatan sebagai surirumahtangga bukan jer sepenuh masa tapi terlebih masa!kena keje! btw dulu2 idung tu x kembang cam sekarang!entah kenapa! "both of us are madly in love" insyaALLAH.




Kiri is Syed Danial Iman - my eldest yang so charming in his own way.tak banyak ragam n dia la pun yg byk tolong ibunye buat kerja2 rumah! his fav is buang sampah yg kdg2 ade ulat!kahkahkah!sori iman tapi percayala.....will be ur sweet memory bila dh tua nnt!


Tengah is Syed Daym Isymil - my second yang so sweet but memanjang blur!x paham kenapa!sangat banyak karenah n sgt pandai menjawab!tuk elakkan tension,i normally buat bodoh jer!tapi percayala....u will understand why i do what i did bila u urself ade anak nnt!


Kanan is Syed Daris Ilham - my youngest yg so adorable yet so super duper active!yg ni bermcm2 ragam,x terkata n hidupnye pantang tengok rmh kemas!his fav is makan,makan n makan,bangun tido jer terus suruh ibunye acak (masak) cam tau2 je ibunye malas!tapi percayala.....sebenarnye ibu rajin! bear that in mind sampai besar nnt!



now.... 
iman is 15
isymil is 12
ilham is 3


( btw blogging is worse than facebook! tgh menyuap ilham yg kelaparan sambil berblogging! so how? the other 2 mesti dah kebulur, kena masak dulu...jumpe lagi, insyaALLAH )



5 comments: