click me

Monday, 20 October 2014

24. I want to touch a dog....

i want to touch a dog - kempen nak pegang anjing - nak komen ke!!! tak payah la kot sebab kat luar tu dah ramai yg komen - tapi kalau kempen tu ade kat ipoh - tak hingin ai nak gi pegang anjing tanpa sebab!!! anjing ni kalau dia dah biasa ngan bau kita dia ok jer!!! nak gonggong pon dia tak kuase!!! dok kat kawasan cina - mmg itu la pon tatapan harian - namun saya tetap takut anjing sebab anjing pon macam manusia jugak , time angin tak elok - mesti nak mengamuk!!! ingat senang ke nak tau mood anjing tu ok ke tak!!! sekali dia ngapppp!!! ape pon tak boleh!!!!
syed...syed...takde kempen lain ke ko nak buat!!!! kat umah ai ade 4 orang syed yang tak takut anjing!!! tapi cukup la takat tak takut - nak pegang2 buat pa!!!!

2 comments:

  1. X paham..kenapa mesti nak adakan kempen.. apa nak jd lah.. donia donia..

    ReplyDelete