click me

Thursday, 2 February 2012

1. Kembang kempis

a thank you kiss on my cheek dari my darlin masa makan malam semalam buat saya kembang kempis,kembang kempis sampai sekarang! sangat penat rupa2nye....hehehe! thank you kiss sbb saya masak spagetti yg paling sedap di dunia - bukan saya kata ya tapi anak2 , cik abg n seluruh manusia didunia ni yg kata! spagetti with extra extra cheese mmg le sedap! isymil makan dgn tamak halobanye -memanjang tambah cheese, iman makan dgn gelojoh cover machonye dan ayah makan dgn tak sedar dirinye - cam 3 hari puasa tanpa berbuka! sedap sgt ke pon! saya.... sangat kenyang dan bahagia melihat wajah2 mereka.....love u all.

2 comments:

  1. Eh...macam missing another actor je??ank yg sorang lagi xder erk???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade..tp dia dh kekenyangan membaham kat umah opah!

      Delete