click me

Tuesday, 21 February 2012

10. Cinta kamu.


ehem...ehem...aku cinta padamu....eleh...tulis boleh le! ce ckp depan-depan!      i love you jugak yg keluar.....
saya - sgt susah nak ckp i love u dlm bahasa melayu - padahal bukan main lagi hari2 makan sambal belacan - ade petai , lagi x ingat dunia! cukup kemelayuan tapi automatic a...bila part tu jer terus jadi keorangputihan! tu sbb saya begitu putih disini - walaupon idung kembang! cerita cinta saya sgt rock n penuh tawa ria  - no drama or merajuk ataupon memujuk. buang karan! tidak ade tangkap leleh or what so ever yg so leleh2 - tak suke.........bila berperang dua2 memanjang buat bodoh - peh tu tetiba dua2 jadi pandai balik dgn sendirinye!  i lap u  &  i lap u too again n again....always have n always will. insyaALLAH.....

9 comments:

  1. Hikhikhik....i lap all of u.kikiki
    Ate, i love u to kan nk femus dr saya cinta kamu,saya pon shamer...sms pon saya i love u Yang...xder nyer nk sms bunyi saya cinta kamu.selamat berchinta kak B-)

    ReplyDelete
  2. Uik,kak nina....timing blog akak ni masih ting-tong lagikah???saya komen jam 3:08am but shawn as 11:07am daaa.ni timing mana ni kak nina oit???B-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la...nape dia ting-tong balik!now is 3.20am! lambat tido!

      Delete
    2. Akak lambat tido ka??atau akak tanya saya lewat tido??saya bukan lewat tido kak, tadi terjaga awai sbb teringat xbaca paper semlm lagi. hehehe tu yg terus rajin pi singgah blog2 yg telah berupdate also i do my changes kat my own blog =)

      Cer akak tgk setting dlm blog ni akak choose malaysia kl x??tkt timing zone lari :)

      Delete
  3. I lap u too kak.. hehehehe^^
    Anak-anak akak ikut muka cinta hati akak.. cinta sungguh ni^^

    ReplyDelete
  4. betullah kan...
    rs cam memalu je nk ucap dlm bahasa melayu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...padahal org melayu!pelik tp sgt benar!

      Delete
  5. HAHA I said exactly the same thing in my blog! Í Love you jugak yg bunyinya global sikit, kan kan?

    ReplyDelete