click me

Friday, 10 February 2012

5. Kaki buruk ibu saya....

bestkan...sambil menonton TV ade yg mengurut kita! jgn jeles..itu merupakan akti
the best part ever! tengah n tumit kaki!
viti harian saya yg sangat mewah tapi murah! saat ditunggu2 itu muncul bila tiapkali my charming iman joined me watching TV! suke sgt nyondol2 kat ibu,kan dah dapat acara wajib forever! luv u....best tul time tengok TV ade anak urutkan tapak kaki! sangat heaven! yess..tapak kaki tua - berusia 44 tahun ini....sgt dahagakan urutan - tiap2 hari ya! kalau dulu muke itu (iman le) agak fed-up - now muke itu dgn senyumnye dtg menyerah diri mengurut saya. wahhhhh.....sgt heaven......dan sgt beruntungnye saya menjadi ibu kepada iman....terimakasih iman kerana sudi mengurut kaki buruk ibu......

7 comments:

  1. Oh Iman...beruntunglah kamu yer, hehehe as mummy double untung lorr dapat anak macam Iman. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah.....moga berkekalan hendaknye!

      Delete
  2. untungnyaaa....
    ai ni asek kena urut kaki hubby jek
    kaki sendiri?
    sendiri urutlah! hhuu

    ReplyDelete
  3. Salam Kak,

    Alahaii.. iman.. awak ni sweet sgtlah.
    Dulu2 masa masih bersekolah, I do mcm Iman.
    Every night mama n abah akan berebut tunggu turn siapa nak kena urut dulu. After balik uni. No more. hehehe.. buruk perangai

    ReplyDelete
  4. nape x teruskan hobby D tu?sekali sekala lagi membahagiakan taw......hehehe.

    ReplyDelete